fbpx Skip to content

Gemakkelijk afvallen is dichterbij dan je denkt

Verantwoord afvallen met hypnotherapie

Afvallen

Intermittend fasting, Sonja Bakker, Keto-dieet, alleen vet eten, alleen eiwitten eten, calorieën tellen, een dag vasten een dag eten, alles, werkelijk echt elk dieet dat langs is gekomen heb je uitgeprobeerd. Als er iets nieuws is probeer je dat ook weer. Helaas lukt het niet vaak en als het lukt komt het gewicht na verloop van tijd toch weer terug. Dus… hopeloos.

Hoeveel mensen hebben over- of ondergewicht?

Afslanken doe je om jezelf lichter te maken, maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jij je zo licht als een veertje voelt op een gezonde en leuke manier? Ook jij kunt hulp krijgen, je hoeft het niet alleen te doen.

Tijdens de sessies ga je dieper in op zaken in je leven die ervoor zorgen dat je het lastig vindt om af te vallen. Door die zaken eens nader te bekijken vind je een manier om het afvallen toch anders en makkelijker aan te pakken.

Belemmerende overtuigingen

Overtuigingen kunnen je helpen met afslanken, maar wanneer dit niet lukt belemmeren ze juist het afvallen. Je voelt je bijvoorbeeld niet goed genoeg. Je hebt het idee dat je het niet waard bent (om bijvoorbeeld duurder gezonder eten te halen) of je denkt dat je het toch niet kunt. Hierdoor ben je telkens in gevecht met jezelf en dat maakt het moeilijk om een blijvendere verandering in je levensstijl te krijgen.

Die energie van het gevecht met jezelf ga je na mijn hulp juist gebruiken om een fijn leven te hebben, met een gezonde levensstijl. Het voelt niet als een gevecht, maar als een natuurlijke flow.

Recensies van eerdere hypnose sessie's

Afvallen met hypnose

Die flow bereik je door de hypnotherapie. Hypnotherapie helpt je bij je strijd met je gewicht. Of je nu wilt afvallen of juist wilt aankomen. In drie sessies nemen we jouw belemmeringen weg, zodat je daarna moeiteloos kunt afslanken. Hypnotherapie haalt dus geen 20 kilo bij je weg, maar het helpt je een gezond voedings- en bewegingspatroon als vanzelfsprekend te zien.

Sessie 1: Identificeren van je belemmeringen. Daarna bereiden we je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1 uur.

Sessie 2: Wegnemen van de belemmeringen. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.

Na drie sessies toch behoefte aan verdere coaching en ondersteuning, zodat je makkelijker een nieuwe levensstijl oppikt? Kijk dan even op ikveranderwel en  lees hieronder de speciale programma’s.

Het 'ikveranderwel' programma ontwikkeld door Bianca L'abee

Ik wil je even voorstellen aan mijn collega Bianca L’abée en zij is als hypnotherapeut gespecialiseerd in afvallen. Daarnaast leid ze al jaren collega hypnotherapeuten op. 

ze heeft  inmiddels al zoveel mensen een nieuwe leefstijl aangeleerd met de hypnotische maagverkleining, dat ik zeker weet dat het ook voor jou heel eenvoudig zal zijn om die knop om te zetten. Waardoor je niet meer de hele dag met eten bezig bent en succesvol afslankt. Dat klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar na het doorlopen van haar online programma is dat ook voor jou je nieuwe werkelijkheid.

Meer dan 80% van de deelnemers komt uiteindelijk terecht op zijn of haar streefgewicht. Bij sommigen gaat het misschien om slechts een paar kilo minder, voor anderen kan dat tot 50 kilo minder zijn. Klik op het plaat je voor haar gratis E-boek.

Klaar voor een leven in het lichaam dat je écht hebt?