fbpx Skip to content

Fobieën wegnemen met Hypnotherapie

Voor eens en voor altijd weg met je angst

Fobieën: onhandige angst

Je weet dat je niet écht in gevaar bent, maar toch is er niets wat je kunt doen om die paniekaanval te stoppen. Rationeel kun je wel bedenken dat er niets aan de hand is, maar het voelt zo écht en zo apart dat je angst zo heftig wordt dat je denkt dat je doodgaat. Je kan tijdens dit moment last hebben van zweten, koude rillingen, misselijkheid en je armen en benen voelen raar. Je bent dan vaak compleet in paniek en kunt niet meer helder denken.

Helemaal niet handig toch?

Impact van blijven leven met angst

Het maakt niet uit welke angst je hebt, maar als de angst maar groot genoeg is kan dit voor allerlei problemen in je dagelijkse leven zorgen. Het vervelende is dat je hierdoor in een soort feedbackloop raakt zodat je angst verergerd kan worden of dat je er zelfs nieuwe angsten bij krijgt.

Angsten kunnen op den duur ervoor zorgen dat je in een sociaal isolement raakt of zelfs geen stap meer naar buiten durft te zetten.

Ben je het ermee eens dat je daar niet gelukkig van wordt?

Er is veel te doen aan angst

In al die jaren ben ik op zoek gegaan naar de meest effectieve manieren om angsten op te lossen. Alles heb ik bijna wel gedaan om mijn angsten kwijt te raken. Van healings, acupuncturisten, homeopaten, auralezers, pillen slikken en uiteraard ook de populaire methode: door je angst heen gaan.

Zeker, alles hielp me een beetje.

Tot ik de methode ontdekte waarmee ik nu al jaren succesvol mensen kan bevrijden van angst. En dan bedoel ik de angst wissen. Dus niet onderdrukken of ermee om leren gaan. Het compleet wegnemen van je fobie, alsof deze nooit bestaan heeft.

Ook jouw angst is op te lossen

Heb je toch nog het idee dat jouw angst uniek is en niet op te lossen, dan heb ik goed nieuws voor je elke angst is op te lossen.

Angsten zijn onder te verdelen in vijf categorieën:

Sociaal, zoals spreken in het openbaar of de angst om te blozen

Zoals gezegd had ik ook last van sociale angsten, en die waren heel vervelend waardoor ik ook geen goede band met mensen kon opbouwen. Nu die angst opgelost is heb ik juist betere banden dan ooit.

Ruimtelijk, zoals rijangst of hoogtevrees

Ruimtelijke angsten zorgen er vaak voor dat je praktische zaken vermijdt waardoor je je leven onnodig moeilijk en zwaar maakt. Zonder in direct contact te komen met je angst is deze met hypnose te overwinnen.

Natuur, zoals angst voor spinnen of onweer

Deze angst kun je inderdaad wel eens tegenkomen in je dagelijks leven, maar het staat toch heel raar als je de gil des doods slaat op je werk om een spinnetje. Met hypnose voorkom je dat dit gebeurt en laat je het spinnetje juist vrij in de natuur.

Lichamelijk, zoals angst voor bloed of naalden

Deze angst wordt heel onhandig naarmate je ouder wordt vanwege medische onderzoeken die dan noodzakelijk kunnen worden. Voorkom dat je te laat achter medische problemen komt door deze angst zo snel mogelijk te overwinnen met hypnose.

Overige, de angsten die niet tot de voaOverige, de angsten die niet tot de vorige classificaties horen zoals clownangst.rige classificaties horen zoals clownangst.

Ja, soms kun je een angst hebben die niemand anders heeft en ook dan kun je jouw angst nog steeds transformeren met hypnose, zodat je angst voor die dingen waar niemand bang voor is weggaat.

Hoe kom je van je fobie af?

Angsten en fobieën zijn voorgoed op te lossen met hypnotherapie. Door de vele succesvolle methoden als NLP new code, IEMT en Hypnose 3.0 te combineren, zijn velen vóór jou al angstvrij geraakt. Met slechts drie sessies bevrijd ook jij je van de fobie.

Sessie 1: Identificeren van je angst en overtuigingen. Daarna bereiden we je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1 uur.

Sessie 2: Wegnemen van het fobiegedrag en overtuigingen. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.

Klaar voor een dapper leven?