fbpx Skip to content

Veel gestelde vragen

Dat snap ik dat je je dat afvraagt, Maak daarom een bel afspraak dan reserveer ik tijd voor je en kun je al je vragen stellen.

Dat doe je door in 3, 6, 9 of 12 sessies  in trance het ontstaan van jouw perceptie op een gebeurtenis  te transformeren, waardoor het gevoel veranderd.

Dit klinkt  misschien gek maar ga er niet tegen vechten! Daag de gedachte die opkomt bij de angst uit door bijvoorbeeld aan jezelf andere vragen te stellen en daarbij letterlijk uit jezelf te stappen en te kijken naar jezelf. Wat die persoon precies aan het doen is. Je traint je brein hiermee.

Zo vaak als je zelf nodig vindt en het gevoel veranderd.

Nee, maar de meeste wel. En bij twijfel ga je eerst naar je huisarts en die zal je meestal doorverwijzen.

Angsten door verkeerd medicijngebruik, Hiervoor ga je ook eerst naar diegene die je de medicijnen heeft verstrekt.

Over het algemeen zijn 3 sessies van 1 tot 1,5 uur per sessie voldoende. Bij sommigen wordt in de 1e sessie de klacht helemaal getransformeerd, dan staan de volgende sessies in teken van onderzoek en bevestiging dat het weg is. In Veel van dit soort gevallen is dit niet het “echte” probleem maar zit er nog iets onder.

 Meestal zit er tussen elke sessie 1-2 weken. Voor diepliggende angsten is er een langer traject.

Weg is bij de meeste angsten ook echt weg. Voorgoed! Ik zeg meestal tegen cliënten dat de oplossing net zolang blijft als het probleem deed.

Hypnotherapie 2.0 oftewel moderne hypnotherapie is niets anders dan snelle verandering door hypnose en therapie die met de nieuwste technieken volgens het 2.0 rapport van grondlegger Edwin Selij wordt toegepast in combinatie met Martial Mind thinking; de mindset die vechtkunstenaars hebben. Deze mindset is afkomstig van ons oerbrein en voor iedereen bereikbaar.
1.0 Hypnotherapie is de aloude vorm, vaak op Ericksoniaanse wijze met de tijdgeest van die periode.

2.0 Hypnotherapie gaat synchroon met de huidige tijd; sneller, moderner en effectiever.

Dan is er nog 3.0 Hypnotherpapie voor diep liggende angsten. 

Ik gebruik naast 3.0 Hypnotherapie de 30.000 jaar oude wijsheid en wetenschap uit het Inca-Sjamanisme, Samen met de moderne transformatiepsychologie, Hypnose en de filosofie uit de Japanse vechtkunst Aikido gaan we samen je gevoelslagen transformeren tot emotionele vrijheid.

Klik hier voor 45 problemen die met hypnotherapie verholpen kunnen worden?