fbpx Skip to content

Membership
Praktijkmakers

Zes maanden begeleiding
zodat jij groeit met jouw praktijk!

1
gecoacht
1
Hypnose sessies
1
Transformaties

Begonnen en toen…

Je bent enthousiast gestart als hypnotherapeut. Je diploma’s hangen ingelijst aan de muur van jouw praktijk. Administratief is alles op orde. Je website staat online en je bent zelfs al begonnen met de opbouw van je e-maillijst. 

Kortom, je bent klaar voor je missie; mensen helpen met hypnotherapie en coaching. Alleen heb je moeite met die ‘lastige klanten’, je hebt je draai nog niet helemaal gevonden en je zou graag meer klanten willen…..

Lees dan snel verder!

(P.S. Heb je nog geen praktijk en wil je die graag starten met mijn begeleiding? Dan is de online training Succesvol Starten met je praktijk iets voor jou!)

Betere sessies

Krijg je wel eens vragen of tegen antwoorden waar je niet direct raad mee weet? Heb je het gevoel dat je wisselend resultaat boekt bij je cliënten? Wil jij betere sessies afleveren?  

Profiteer dan van de ervaring van Nico Jacobs en Anneke Dusseljee. Zij helpen jou met concrete oplossingen en tips om dit aan te pakken.

Samen sparren

Je bekijkt trainingsvideo's, je verdiept je, je leest boeken. Kortom, je doet je 'huiswerk'. Toch is het fijn om het niet alleen te hoeven doen en samen groei door te maken. 

Nico en Anneke denken met je mee. Daarnaast leer je van de groep, zij zitten ook met dezelfde leerdoelen en willen sparren.

Continue groeien

Je bent lekker begonnen maar je hebt je draai nog niet gevonden. Je doet je ding maar zou graag feedback willen ontvangen. Je weet niet precies wat jou 'uniek' maakt als coach of hypnotherapeut. 

Laat ons je helpen om continue te groeien in jouw coaching sessie, zodat jij klaar bent voor jouw missie!

Wat houdt het Membership Praktijkmakers in?

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om te groeien met jouw praktijk. Het Membership Praktijkmakers geleid door Nico Jacobs en Anneke Dusseljee, is de manier om dat te doen! Waarom en Hoe? Dat lees je hier. 

Membership Praktijkmakers

Voor een half jaar lang komen we één keer per maand op donderdagavond samen via Zoom. Hierbij zijn Nico en Anneke altijd aanwezig en natuurlijk zie je ook alle deelnemers aan het membership programma.

Leercurve

We gaan focussen op het telefoongesprek. Want wat wil de client nu precies? Bied je tijdens het telefoongesprek al de oplossing voor zijn of haar probleem? We kijken naar het intakegesprek. Op welke manier stel ik de juiste vragen? En nog belangrijker, we vragen je om een coaching/ therapie sessie op te nemen. Zodat wij daar feedback en vooral tips over kunnen geven.

Continue groeien

Het doel is om te groeien qua coaching, in je gesprekstechniek. Hier focussen we in het begin op. Daarnaast willen we dat je groeit in je praktijk, qua promotie. Hoe laat jij nu je praktijk groeien? Ook dat is een belangrijk onderdeel.

Sparren

Natuurlijk zijn Nico en Anneke degene die de sessie leiden en de feedback en tips geven. Toch is het juist ook heel waardevol om te leren van je mededeelnemers. Zij maken ook dezelfde leercurve mee en pakken dingen misschien net iets anders aan dan dat jij doet. Zo leer je van elkaar en help je elkaar met casussen.

Membership Praktijkmakers

Training van een half jaar

250,-/ per maand (excl. btw)
We bestuderen je voorgesprek
We bekijken hoe jij je techniek bij een client uitvoert
We leggen je uit wat een goede 'weggever' is
Je krijgt een website check
Je leert een goede mp3 audio opname maken

Wat vonden
deelnemers ervan?

In deze video zijn de eerdere deelnemers aan het woord. Laat je verrassen door hun inzichten. 

En mocht je hierna nog vragen hebben, neem gerust contact met op!

Resultaat

Na dit programma ben je in staat om het volle potentieel uit jezelf te halen. Zodat je in alle vrijheid en gezondheid een droompraktijk leidt, voor jezelf én voor je cliënten.