fbpx Skip to content

Een missie die je leven passie geeft.

Met hypnose achter het doel van jouw leven komen.

1
gecoacht
1
Hypnose sessies
1
Transformaties

Missie creëeren

Misschien ben je ooit vol passie begonnen aan het werk dat je nu doet, maar is de sleur er langzamerhand ingeslopen. Je mist de passie en de gedrevenheid waarmee je bent begonnen. Het euforische gevoel van de eerste betaling. Het succes lijkt verdwenen.

Ondernemen met een missie

Impact Coaching Missie is speciaal voor ondernemers. Succes is iets wat ondernemers nastreven, en als je dat hebt bereikt wat dan? Het is belangrijk om een nieuwe missie te kunnen bedenken. Veel ondernemers raken namelijk hun succes kwijt wanneer ze hun missie niet tijdig bijwerken, wanneer het hoofd het van het hart overneemt of je hart zelfs genegeerd wordt.

Het was weer super tof om Nico zien te werken, met mooie verhalen (dat kan hij zo goed!). Het was fantastisch. Leuke groep, en heel veel geleerd. Ik weet nu weer waar ik naar toe kan gaan.
Leonie
Ik heb voor mezelf nu een doel gesteld; oké ik wil dat bereiken, zoveel mensen in de praktijk voorlopig. En ik weet nu tot hoever ik eventjes kan gaan en dan doorgaan met de opleiding verder. Nu met 1.0 wel al een praktijk starten dat kan. Ik vond het een hele fijne groep en een aparte en speciale ervaring.
Hilde
IIk heb zelf meer zekerheid nu om de praktijk te gaan starten. En ik heb er heel veel zin in. Ik zeg doen en wil Nico erg bedanken voor zijn input
Mike Stuart

Recensies van eerdere hypnose sessie's

Zo installeer je de update van jouw missie

Je krijgt 6 hypnosesessies van twee uur. Er zit een maand tussen elke sessie zodat je de tijd hebt om plannen of missies waarvan je je bewust bent geworden kunt uitvoeren.

  • In de hypnosesessies sporen we belemmerende overtuigingen op en verwijderen we die.
  • We bevestigen de verandering en ontdekken welke nieuwe mogelijkheden dit brengt.
  • We stellen je nieuwe missie vast. Onder andere door het herbeleven van eerdere momenten toen je jouw missie nog wél duidelijk voelde.
  • We doorlopen de overige niveaus van denken, leren en veranderen.

Wat je kunt verwachten van Missie Coaching

Na het ontvangen van de missie coaching kun je de volgende resultaten verwachten.

  • Je hebt weer frisse energie om mee aan de slag te gaan.
  • Je hebt je sprankeling weer terug.
  • Je bent in staat je nieuwe missie helder te formuleren.
  • Je bent in staat anderen in je nieuwe missie mee te nemen.
  • Je hebt nieuwe doelen.
  • Je onderneemt gedreven en vol passie.
Ik heb heel veel vertrouwen in de vaardigheden van Nico en heb hem al bij een aantal mensen aanbevolen.
Adam Sendler
Wauw! Wat een geweldige training! Zeer waardevol! Aldus de reactie van mij en mijn man na het volgen van de 2-daagse training 'Succesvol starten met je hypnotherapiepraktijk'. Een must voor elke beginnend hypnotherapeut!
Jeanet en Wim Heuseveldt
Ik heb bij Nico mijn hulpvraag neergelegd en gevraagd of hij hier iets mee zou kunnen en willen doen met hypnose? Hij ging met mij de uitdaging aan en wat een onvoorstelbare ervaring is dat geweest voor mij!
Mónica

Klaar voor een missie waar je helemaal achter staat?