fbpx Skip to content

Ontdek de echte jij

Ontdek wie jij echt bent met behulp van hypnose

1
gecoacht
1
Hypnose sessies
1
Transformaties

Plus coaching traject

Heb je het gevoel dat er altijd iets onbreekt in je leven, je voelt je incompleet en je denkt dat er iets mist?

Met plus coaching help ik jou om jezelf terug te vinden in de persoon die je diep van binnen  bent. Na het volgen van de zes basissessies hypnotherapie, ben je veranderd. Belemmerende overtuigingen die je jaren in de weg hebben gestaan en hebben bijgestuurd naar dit ongewenste punt worden weggenomen.

Met het Plus Coaching Traject krijg je hulp om de persoon te zijn die je diep van binnen eigenlijk bent. Na het volgen van de drie basissessies hypnotherapie, ben je veranderd. Belemmerende overtuigingen die je jaren in de weg hebben gestaan en hebben bijgestuurd naar dit ongewenste punt worden weggenomen.

Een nieuwe wereld aan mogelijkheden ligt voor je open. Je staat op de top van een berg en hebt nog geen flauw idee welke kant je op wil.

Een kort stukje theorie

Het model van de antropoloog Gregory Bateson beschrijft de niveaus waarop we denken, leren en veranderen. In ons starttraject hebben we verandering aangebracht in de vierde laag: het niveau overtuigingen. Die verandering heeft zeer waarschijnlijk ook invloed op de andere niveaus van denken, leren en veranderen.

In het Impact Coachings Plus traject lopen we alle niveaus door.

Het was weer super tof om Nico zien te werken, met mooie verhalen (dat kan hij zo goed!). Het was fantastisch. Leuke groep, en heel veel geleerd. Ik weet nu weer waar ik naar toe kan gaan.
Leonie
Ik heb voor mezelf nu een doel gesteld; oké ik wil dat bereiken, zoveel mensen in de praktijk voorlopig. En ik weet nu tot hoever ik eventjes kan gaan en dan doorgaan met de opleiding verder. Nu met 1.0 wel al een praktijk starten dat kan. Ik vond het een hele fijne groep en een aparte en speciale ervaring.
Hilde
IIk heb zelf meer zekerheid nu om de praktijk te gaan starten. En ik heb er heel veel zin in. Ik zeg doen en wil Nico erg bedanken voor zijn input
Mike Stuart

Een voorbeeld

Stel: Je was een enthousiast kind, vol verhalen. Soms kwam je niet uit je woorden en stotterde je een beetje. Je omgeving pestte je daarmee. Dat was van invloed op je gedrag. Om het pesten te voorkomen, werd je stiller en stiller. Je raakte overtuigd dat niemand geïnteresseerd was in jouw verhalen.

Die overtuiging zorgde ervoor dat je geen enthousiast verhalenverteller werd, maar accountant. Veilig achter je computerscherm vertelde je met cijfers jouw verhalen.

Met de coaching verdwijnen die overtuigingen en laat je je niet meer leiden door wat je kan (met cijfers bezig zijn), maar wat je wilt.

Nu weet je dat je wél prachtige inspirerende verhalen vertelt en wilt vertellen. Op feestjes praat je ineens veel meer. Dat is wennen voor je omgeving. Sommige reageren enthousiast, anderen wat negatief omdat je ineens een podium pakt waar zij zo graag stonden. En je werk vind je ineens zó saai. Liever inspireer je volle zalen met luisteraars en ga je als spreker door het leven.

Zie je hoe het verdwijnen van een belemmering van invloed is op alle niveaus? Dat is wat we met Impact Coaching Plus onderzoeken.

Recensies van eerdere klanten

ImpactCoaching Plus helpt verder

We starten een begeleidingstraject van een halfjaar. Met zes hypnosesessie van ongeveer twee uur ontdekken we jouw nieuwe pad. Het interval tussen de sessies bedraagt een maand.

Dit leveren de sessies jou op:

  • Je weet wat je nieuwe gewenste identiteit is.
  • Je komt erachter wat jouw leven zin geeft.
  • Je ontdekt welke mogelijkheden je stiekem allemaal hebt.
  • Je belemmeringen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  • Je vertrouwt meer op je eigen kunnen en ontwikkelingsvermogen.
  • Je kunt beter omgaan met weerstand uit je omgeving.

Super handig toch?

Vooral het laatste punt, want vrienden, familie, kennissen en collega’s moeten wennen aan de nieuwe jij. Ze gaan anders op je reageren dan je gewend was. Je leert technieken zodat je met deze verandering kan omgaan en er geen nieuwe belemmeringen door ontstaan.

Ik heb heel veel vertrouwen in de vaardigheden van Nico en heb hem al bij een aantal mensen aanbevolen.
Adam Sendler
Wauw! Wat een geweldige training! Zeer waardevol! Aldus de reactie van mij en mijn man na het volgen van de 2-daagse training 'Succesvol starten met je hypnotherapiepraktijk'. Een must voor elke beginnend hypnotherapeut!
Jeanet en Wim Heuseveldt
Ik heb bij Nico mijn hulpvraag neergelegd en gevraagd of hij hier iets mee zou kunnen en willen doen met hypnose? Hij ging met mij de uitdaging aan en wat een onvoorstelbare ervaring is dat geweest voor mij!
Mónica

Klaar voor jouw persoonlijke ontdekkingsreis?