Succesvol starten met je eigen hypnotherapie praktijk

Help andere mensen om ook baas over hun eigen leven te zijn.

1
gecoacht
1
Hypnose sessies
1
Transformaties

Durf te ondernemen

Door mijn werk kom ik regelmatig professioneel opgeleide mensen tegen die maar niet starten met hun eigen praktijk. Dit heeft vaak de volgende reden of oorzaak:

  • Je vindt jezelf nog niet goed genoeg om mensen verder te helpen.
  • Je hebt geen idee waar je moet beginnen met de opzet van je praktijk.

Méér hypnotherapeuten en coaches nodig

Mensen hebben steeds vaker klachten die goed met hypnotherapie op te lossen zijn. Daarom zijn er méér therapeuten nodig die hulp bieden. Jouw diploma betekent dat jij NU al mensen kan helpen.

Iedere dag die je het starten van je praktijk uitstelt laat je mensen in de kou staan.

Dit is toch ontzettend jammer? Niet alleen voor hen, ook jij ontwikkelt je dan niet tot de professional die je kunt zijn. Wat ervaring krijg je alleen door te DOEN.

Ben je nog met de opleiding bezig, maar wil je zo snel mogelijk beginnen? Ook jij krijgt een zorgeloze start met mijn training ‘succesvol starten met je praktijk’.

Het was weer super tof om Nico zien te werken, met mooie verhalen (dat kan hij zo goed!). Het was fantastisch. Leuke groep, en heel veel geleerd. Ik weet nu weer waar ik naar toe kan gaan.
Leonie
Ik heb voor mezelf nu een doel gesteld; oké ik wil dat bereiken, zoveel mensen in de praktijk voorlopig. En ik weet nu tot hoever ik eventjes kan gaan en dan doorgaan met de opleiding verder. Nu met 1.0 wel al een praktijk starten dat kan. Ik vond het een hele fijne groep en een aparte en speciale ervaring.
Hilde
IIk heb zelf meer zekerheid nu om de praktijk te gaan starten. En ik heb er heel veel zin in. Ik zeg doen en wil Nico erg bedanken voor zijn input
Mike Stuart

Succesvol starten met je eigen Hypnotherapie Praktijk

Toen ik jaren geleden startte met mijn praktijk ben ik veel tijd verloren aan het regelen en uitzoeken van allerlei zaken. En ja dat kost veel tijd. Tijd die je veel beter kunt besteden dan aan die irritante zoektocht.

Daarom heb ik een praktische training opgesteld, waarbij je een handig stappenplan krijgt voor de opstart van jouw praktijk.

Dit duidelijke stappenplan laat zien wat je wanneer hoe moet doen. Met volop praktische tools en een uitgebreide reader. Daarmee kun je gelijk aan de slag.

Welke resultaten kan ik verwachten van de training?

Je durft te ondernemen

En neemt afscheid van belemmeringen of angsten.

Proffesioneel en zichtbaar

Je weet precies hoe je jezelf als professional presenteert en zichtbaar maakt.

Alle kennis & vaardigheden

Je bezit alle kennis en vaardigheden om cliënten te ontvangen.

Reviews van eerdere deelnemers

Jouw investering

De investering voor deze training bedraagt normaal € 1199,– inclusief 21 % btw.  Inclusief:  reader én mogelijkheid tot certificaat. Wanneer je op de knop klikt zie direct je prijs met alle kortingen.  De training is geacrediteerd door KTNO en erkend door de BATC en de VHEN, dus de studielast telt mee voor je ECT-punten.

Je krijgt:

  • Onbeperkt toegang
  • Reader
  • mogelijkheid tot Certificaat
  • ECT-punten
  • Erkende training

Winst, Waarde en Wijsheid om anderen te helpen naar emotionele vrijheid, dat wil jij toch ook?

Waar is deze Training?

Stap binnen in een sfeervolle trainingslocatie in het hart van Assendelft. De ruimte ademt een sfeervolle  en professionele ambiance,  comfortabele stoelen en een overvloed aan natuurlijk licht. De inspirerende omgeving stimuleert groei en interactie, terwijl de nabijheid van gratis parkeergelegenheid en gemakkelijke toegankelijkheid het een ideale plek maakt voor onvergetelijke en succesvolle trainingen.”

Ik heb heel veel vertrouwen in de vaardigheden van Nico en heb hem al bij een aantal mensen aanbevolen.
Adam Sendler
Wauw! Wat een geweldige training! Zeer waardevol! Aldus de reactie van mij en mijn man na het volgen van de 2-daagse training 'Succesvol starten met je hypnotherapiepraktijk'. Een must voor elke beginnend hypnotherapeut!
Jeanet en Wim Heuseveldt
Ik heb bij Nico mijn hulpvraag neergelegd en gevraagd of hij hier iets mee zou kunnen en willen doen met hypnose? Hij ging met mij de uitdaging aan en wat een onvoorstelbare ervaring is dat geweest voor mij!
Mónica

Kies voor een succesvolle en moeiteloze start van jouw praktijk

En profiteer je van alle praktijkervaring van hypnosetrainer Nico Jacobs. Vul hieronder je gegevens in en betaal via de link hieronder. Ik kijk er naar uit om samen met je aan jouw start te werken!

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar hallo@hypnotherapiejacobs.nl met je telefoonnummer en ik neem snel contact met je op.

Knop onder aan het formulier [ Ja ik wil succesvol starten! ]

Gebruik de link om jouw deelname aan het online programma te betalen.  Door de training aan te schaffen verklaar je tevens akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.