fbpx Skip to content

Zingeving, is dit alles?

Boek het Medicinewheel

1
gecoacht
1
Hypnose sessies
1
Transformaties

Zingeving weg in je leven?

Is dit het nu? Je hebt je dromen gerealiseerd. Doelen gesteld en gehaald. Op materieel vlak geen wensen meer. En steeds vaker hoor je de licht zeurende stem van Henny Vrienten zingen: Is dit alles?

Voor wie geschikt

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent. Secretaresse of CEO. Iedereen kan op een punt in het leven komen, dat er behoefte is aan zingeving. Je wilt af van dat lege gevoel. Je zoekt een helder levensdoel. Vaak is de oplossing: jouw levenslessen doorgeven aan anderen. 

Het was weer super tof om Nico zien te werken, met mooie verhalen (dat kan hij zo goed!). Het was fantastisch. Leuke groep, en heel veel geleerd. Ik weet nu weer waar ik naar toe kan gaan.
Leonie
Ik heb voor mezelf nu een doel gesteld; oké ik wil dat bereiken, zoveel mensen in de praktijk voorlopig. En ik weet nu tot hoever ik eventjes kan gaan en dan doorgaan met de opleiding verder. Nu met 1.0 wel al een praktijk starten dat kan. Ik vond het een hele fijne groep en een aparte en speciale ervaring.
Hilde
IIk heb zelf meer zekerheid nu om de praktijk te gaan starten. En ik heb er heel veel zin in. Ik zeg doen en wil Nico erg bedanken voor zijn input
Mike Stuart

Recensies van eerdere hypnose sessie's

Zingeving

Met het medicinewheel staan we stil bij het topniveau van de piramide van Batesonzingeving. We ontdekken de rode draad in je leven. Brengen alles in kaart en tekenen een weg uit die zorgt dat ook dit hoogste niveau van denken, leren en veranderen gevuld wordt.

 

  • We kijken vooral naar de rol die je kunt vervullen om anderen te helpen hun doelen en dromen te realiseren. Hoe jouw levenspad is gelopen bevat het antwoord op de vraag: waarom ben ik op aarde.
  • Door hypnose,  Inca-sjamanisme en moderne  interviewtechnieken ontdekken we het doel van jouw leven op aarde. Wat is jouw nalatenschap en wat moet er gebeuren om dat veilig te stellen.
  • Het resultaat is prachtig: je leven krijgt weer kleur en glans. Je maakt werkelijk HET verschil en helpt anderen hun doelen te verwezenlijken.

Halfjaar traject ImpactCoaching - Medicinewheel

  • vanaf 6 hypnosesessies van 2 uur.

  • Intervalperiode van een maand tussen de sessies.

  • Tijdens de sessies sporen we belemmeringen op en verwijderen die.

  • We bevestigen de verandering.

  • We ontdekken de rode draad in je leven.

  • We vullen jouw topniveau van denken, leren en veranderen.

  • We besteden aandacht aan de andere 5 niveaus.

Ik heb heel veel vertrouwen in de vaardigheden van Nico en heb hem al bij een aantal mensen aanbevolen.
Adam Sendler
Wauw! Wat een geweldige training! Zeer waardevol! Aldus de reactie van mij en mijn man na het volgen van de 2-daagse training 'Succesvol starten met je hypnotherapiepraktijk'. Een must voor elke beginnend hypnotherapeut!
Jeanet en Wim Heuseveldt
Ik heb bij Nico mijn hulpvraag neergelegd en gevraagd of hij hier iets mee zou kunnen en willen doen met hypnose? Hij ging met mij de uitdaging aan en wat een onvoorstelbare ervaring is dat geweest voor mij!
Mónica

Klaar voor een leven vol glans en kleur?